Industriële Kantoorloft in Voormalige Garage Eindhoven

NABIJ CENTRUM // EINDHOVEN

Voormalige Garage wordt Industriële Kantoorloft, Eindhoven

Aan de rand van het NRE-terrein, waar de industriële ziel van het verleden zich vermengt met de creatieve energie van het heden, staat een voormalige industriële garage die wordt getransformeerd tot een sprankelende kantoorloft; Een levendige herinnering aan de veerkracht van locaties die zich aanpassen aan de tijden.

Uitgangspunt hierbij is een harmonieuze mix van authenticiteit en moderniteit, waarbij de oorspronkelijke geest van de locatie  leidend is.

Wat deze kantoorloft bijzonder maakt, is de slimme indeling in verschillende zones. Modulair indeelbare ruimtes, gedeelten die naadloos in elkaar overvloeien en schuifdeuren die privacy bieden wanneer dat nodig is, dragen bij aan een flexibele en inspirerende werkomgeving.

Het behoud van de oorspronkelijke geest gaat verder dan alleen fysieke elementen. Het is ook voelbaar in de sfeer die deze kantoorloft uitstraalt. Een thuisgevoel doordringt de lucht, waardoor de gebruikers van deze ruimte een gevoel van verbondenheid ervaren met het verleden en tegelijkertijd worden aangemoedigd om grenzen te verleggen en innovatief te denken.

Opdrachtgever
Particulier

Status
in ontwikkeling

Programma
1 vrij indeelbare kantoorloft
bestaande uit 1 tot 4 zones.

+
Entreehofje
Entreehal
Toiletgroep
Techniekruimte
Berging

Geleverde Diensten 
Projectdefinitie
Architectonisch ontwerp
Technisch ontwerp
Bouwkundig tekenwerk
3D-Visualisaties
Prijs- en Contractvorming
Bouwbegeleiding

 

© 2023 VDLP Architecten. All rights reserved.